Brankin kruh(hleb)

brankinhleb1

Mesila sam hleb :) Smeškam se zato što ja to retko kad radim, skoro nikad, jednostavno nemam ruku za hleb. Probala, ne ide mi, pa se i ne trudim previše ni da naučim. Mi inače ne jedemo puno hleb, kupim svakog dana po pogaču i ostane nam i za sutradan. Jedino bih mogla do iznemoglosti da jedem pogaču i hleb koji mesi moja mama, ispečeno na drva, pa onda bude onako vruće, mogla bih bez ičega da jedem.
Da budem iskrena, da nisam pravila testo za pizzu u FBI rukavicama, ne bih pravila posebno hleb. Ali pošto se ipostavilo da je i recept koji isprobavamo u „Kuvarijacijama“ Brankin, onda mi se sve lepo složilo. Pravila sam jednu meru i onda podelila malo za testo za pizzu, a malo za hleb. Uspešno sam umesila testo, zahvaljujući Brankinom odličnom receptu i odličnom objašnjenju postupka. Nisam imala apsolutno nikakvih problema (prosto nisam mogla da verujem :) ). Svidelo nam se mnogo, hleb je jako ukusan. Nije mi doduše rupičasto kao kod nje, ali sam ja prezadovoljna svojim učinkom i krajnjim reziltatom.

brankinhleb2

Tagged with:    

6 komentara

 1. selma

  Odlično ti je ispao. Baš super!

 2. Sanela Mallory

  Da mi ja sada šnita tog tvog kruha za doručak! Taj kruh me baš privlači, sigurno je ukusan. Ovaj mjesec nisma stigla sudjelovati u KuVarijacijama, ali svakako namjeravam probati ovaj kruh:)

 3. Gaga

  Mnogo je ukusan hleb zaista, opet mi nije onako lep kao Brankin i ostalih cura čije sam radove videla, nije onako rupičast…ali je i pored toga jako mekan i lep. Ma nemam ja ruku za mešenje hleba…lepo kažem :(

 4. Branka

  Bas ti lijepo izgleda,
  rupice dodju vremenom, praksom, al nije to ni toliko vazno, vazno je da je kruh ukusan.
  Drago mi je da ti se svidio i da si ga radila :)
  Pozdrav :))

 5. Charolija

  Sramota me da kažem, ali nikada u životu nisam umesila hleb, nisam ni probala. Volim kuhinju i da svašta nešto spremam, ali eto hleb nikada nisam. Moraću da isprobam ovaj recept, jer mislim da je vreme već jednom. Javiću ti šta sam dobila na kraju. :D

 6. Gaga

  Što sramota? Pa ja jesam probala i ne znam, ne ide mi..nije me sramota da kažem kad nešto ne znam, sramota je da se praviš da znaš.

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *