Brankin hleb

6 Replies

Food blogosfera kuVarijacije Testo
Brankin kruh (hleb)

 

Brankin kruh (hleb)

Mesila sam hleb 🙂 Smeškam se zato što ja to retko kad radim, skoro nikad, jednostavno nemam ruku za hleb. Probala, ne ide mi, pa se i ne trudim previše ni da naučim. Mi inače ne jedemo puno hleb, kupim svakog dana po pogaču i ostane nam i za sutradan. Jedino bih mogla do iznemoglosti da jedem pogaču i hleb koji mesi moja mama, ispečeno na drva, pa onda bude onako vruće, mogla bih bez ičega da jedem.
Da budem iskrena, da nisam pravila testo za pizzu u FBI rukavicama, ne bih pravila posebno hleb. Ali pošto se ipostavilo da je i recept koji isprobavamo u „Kuvarijacijama“ Brankin, onda mi se sve lepo složilo. Pravila sam jednu meru i onda podelila malo za testo za pizzu, a malo za hleb. Uspešno sam umesila testo, zahvaljujući Brankinom odličnom receptu i odličnom objašnjenju postupka. Nisam imala apsolutno nikakvih problema (prosto nisam mogla da verujem 🙂 ). Svidelo nam se mnogo, hleb je jako ukusan. Nije mi doduše rupičasto kao kod nje, ali sam ja prezadovoljna svojim učinkom i krajnjim reziltatom.

 

Print Friendly, PDF & Email
loading...

6 comments

  1. Sanela Mallory

    Da mi ja sada šnita tog tvog kruha za doručak! Taj kruh me baš privlači, sigurno je ukusan. Ovaj mjesec nisma stigla sudjelovati u KuVarijacijama, ali svakako namjeravam probati ovaj kruh:)

  2. Gaga Post author

    Mnogo je ukusan hleb zaista, opet mi nije onako lep kao Brankin i ostalih cura čije sam radove videla, nije onako rupičast…ali je i pored toga jako mekan i lep. Ma nemam ja ruku za mešenje hleba…lepo kažem 🙁

  3. Branka

    Bas ti lijepo izgleda,
    rupice dodju vremenom, praksom, al nije to ni toliko vazno, vazno je da je kruh ukusan.
    Drago mi je da ti se svidio i da si ga radila 🙂
    Pozdrav :))

  4. Charolija

    Sramota me da kažem, ali nikada u životu nisam umesila hleb, nisam ni probala. Volim kuhinju i da svašta nešto spremam, ali eto hleb nikada nisam. Moraću da isprobam ovaj recept, jer mislim da je vreme već jednom. Javiću ti šta sam dobila na kraju. 😀

  5. Gaga Post author

    Što sramota? Pa ja jesam probala i ne znam, ne ide mi..nije me sramota da kažem kad nešto ne znam, sramota je da se praviš da znaš.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.