„Hajdemo u planine, jer tamo nema zime…“ Blogomanija 2012 – Stara planina

22 Replies

ČISTO DA SE ZNA
Blogomanija 2012

Blogomanija, regionalna konferencija blogera koja će se održati na Staroj planini u periodu od 7. do 9. decembra, privukla me je još na prvo spominjanje koje sam videla na Twitteru. Moram reći da sam bila među prvima koji su ih „zapratili“ tamo, a iz razloga što sam vrebala i čekala više detalja o tome, šta i kako je zamišljeno i vredi li biti prisutan.

O da, svakako vredi! Verujte mi na reč. Pored činjenice da ću tamo videti neke ljude sa kojima sam u kontaktu u ovom našem virtuelnom svetu, veoma me je obradovao podatak da će se na konferenciji između ostalog pričati i o nama, blogerima kulinarima. Ja svoj blog vodim već pet godina, ali moram priznati da nam do sada ostatak blogosfere nije baš pridavao neki značaj. Drago mi je da su ljudi konačno shvatili da blogeri kulinari, ne samo što su veoma jaka zajednica, već i zajednica koja i te kako ima šta da pokaže, a samim tim i bude veoma dobar potencijalni klijent brendovima sa naših prostora koji imaju veze sa hranom i uopšte temama o kojima mi pišemo na našim blogovima. Kulinarski blogovi nisu samo brojni, već su i veoma aktivni u svojim objavama, da to svakako ide na ruku potencijalnim klijentima. A statistike pokazuju da to sa pravom kažem.

Spisak učesnika, koji još uvek nije konačan možete pogledati na sajtu Blogomanije, a među njima su i moje drage prijateljice i koleginice Marija Petrović – Palachinka, Minja Bogdanovski – Minjina kuhinjica, Milica Cvetković – Milin kuvar i moja malenkost. Nas četiri daćemo doprinos u panel diskusiji o kulinarskim blogovima.

Blogomanija 2012

Biće tu raznoraznih radionica i panela o blogovima uopšte: šta, gde, kako…
Da neće samo da se „uči“ potvrđuje i #kafanizacija , a druge večeri zabavljaće nas Beogradski Akustični Orkestar. Pa ko voli, nek izvoli!

Citiram:

„Cilj Blogomanije je uspostavljanje komunikacije između regionalne zajednice blogera i kompanija, države, kao i dijaloga između online i offline medija. Ideja je da se na jednom mestu okupe svi sadašnji i budući blogeri kako bi razmenili i stekli nova znanja o ovom sve moćnijem medijskom kanalu koji menja svet oko nas.“

Konferencija je besplatna za sve učesnike, ne plaća se kotizacija, a prijavljivanje uveliko počelo. Ono što morate da platite je 15 evra za polupansion (noćenje, doručak i večeru) a vi odlučite koliko dana možete i želite da budete.

Teme:

Kako početi sa blogovanjem
Aktuelni položaj blogova
Perspektive blogovanja
Pregled regionalne blogosfere
Uticaj modnih blogova
Hrana u blogosferi
Poznate ličnosti i blog
Korporativni blogovi
Tajne uspešnih blogova
Kako pisati kvalitetne tekstove
Lična promocija uz pomoć bloga
Blogeri i PR
Mediji na blog platformama
Blogovi i društvene mreže
Umetnost i rukotvorine na blogu

Da ja više ne bih dužila, posetite sajt Blogomanije i sami se uverite šta vas sve tamo očekuje. I dođite da se družimo!

Print Friendly, PDF & Email
loading...

22 comments

  1. Vesna Nešić

    Oh, kako vam zavidim! Stara planina (nikad bila) i vaše društvo bi mi strašno prijali:-)

  2. Milkica

    Jedva čekam izveštaj! Nisam pre čula za ovaj dogadjaj… Lepo se provedite, ali i kažite im koju pametnu u ime kulinarskih blogova. 🙂

    1. Gaga Post author

      15 evra je polupansion (noćenje, doručak i večera) a sam odlučiš koliko želiš da budeš. Dva dana, tri dana. Ako dođeš jedan dan i ne treba ti noćenje, pa ne plaćaš ništa. Kotizacije nema, tako da može da uđe ko želi. Bilo bi lepo da dođeš. 🙂

  3. Gaga Post author

    Vesna, možete i tri dana. 🙂 Ne znam da li imaju jednokrevetne, nisu me interesovale pa nisam ni pitala.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.