Lupo Marshall knjiga recepata & Darivanje

33 Replies

30 minuta - Lupo Marshall ČISTO DA SE ZNA
Kuvar Lupo Marshall

Kada posle posla idete pravo u kuhinju i kada kuvate svaki dan kao na traci, zbog čega nemate dovoljno vremena za sebe i druge stvari, onda je svaki minut koji uštedite u njoj dragocen. Za samo 30 minuta, uz pomoć Lupo Marshall posuđa, možete da napravite kompletan i zdrav obrok za svoju porodicu, onda jednostavno možete da odete i uživate!

Lupo Marshall je za vas pripremio kuvar, a recepte i jela u njemu isprobale i pripremile Vera sa bloga „Astal – kuhinja ravnice“ i moja malenkost, blog „Moje Grne“.

 Kuvar Lupo Marshall

Lupo Marshall i Grne poklanjaju 15 kuvara, a ono što trebate da uradite je da u komentaru ispod teksta napišete svoje ime, prezime i mesto odakle ste, uz napomenu da li ste do sada koristili neki aparat ili posuđe iz velikog asortimana Lupo Marshall.

Darivanje važi za Srbiju, Crnu Goru i Bosnu i Hercegovinu, a dobitnike ću na kraju izabrati pomoću sajta RANDOM.ORG i imena objaviti na Facebook stranici bloga Moje Grne – Iz moje kuhinje i posle toga kontaktirati za adrese na koje treba poslati kuvar.
Komentari su otvoreni do 5. septembra 2014. godine u 21h.Kako bi i ubuduće bili upoznati sa novostima i novim receptima Lupo Marshall možete pratiti na Facebook stranici – 30 minuta, sajtu 30 minuta i sajtu Lupo Marshall.

Print Friendly, PDF & Email
loading...

33 comments

  1. Gaga Post author

   Dragana, molim Vas pošaljite mi adresu kako bi smo mogli da pošaljemo kuvar. mejl koji ste ostavili nije u redu, pa ne mogu da Vam pišem.

 1. sladjana radunovic

  Sladjana Radunovic, nisam koristila proizvode lupo marshall, ali volela bih da saznam kakvi su i poklonim nesto suprugu od toga.On je taj koji zapravo voli kuhinjske igracke 🙂

 2. Gaga Post author

  Čestitam!

  Svi koji su ostavili komentar su dobitnici kuvara Lupo Marshall.
  Uskoro šaljem mejl sa instrukcijama oko slanja.

  Pozdrav!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.