Moje grne » Marketing-Kontakt

Marketing-Kontakt

MOJE GRNE je kulinarski blog za oprobana jela i recepte koji su provereni u domaćoj kuhinji. Sva slana i slatka jela i predjela čiji recepti, uputstva za pravljenje i fotografije, budu i jesu objavljeni na ovom blogu, autorsko su delo vlasnika bloga i gostujućih kuvarica iz regiona.

Blog „Moje Grne“ jedan je od saradnika u magazinu „MEZZE“ – prvom online gastro-blog magazinu u Srbiji.

Poseta

MOJE GRNE je jedna od najposećenijih virtuelnih kuhinja u regionu. Nastala 2007. godine iz entuzijazma Dragane Pušice, danas je to obavezna stanica ne samo za domaćice i one koji žele brzo rešenje za brz obrok ili svečani meni, već i za šefove kuhinja uglednih restorana iz Srbije i okolnih država. Dnevno beležimo prosečno 10.000 jedinstvenih poseta i preko pola miliona pregledanih stranica na mesečnom nivou.

Publika

Dobra pozicioniranost na pretraživačima, velika posećenost i široka i dobro definisana ciljna grupa redovnih i povremenih posetilaca, predstavljaju odlično mesto kontakta među restoranima, vinarima, vinotekama, distributerima hrane i pića i proizvođačima hrane i dodataka ishrani. Ovde su već svi vaši kupci, samo im recite šta im treba!

Saradnja

Kontaktirajte nas bez oklevanja ukoliko ste zainteresovani za oglašavanje i saradnju na blogu na [email protected] ili na [email protected]

Saradnje se zasnivaju na tome da autor bloga sam, u svojoj kuhinji, testira/kuva i tako promoviše određeni proizvod. Klasična PR saopštenja bilo koje vrste na blogu neće biti objavljivana.

Uslovi korišćenja sadržaja sa bloga 

Sve fotografije na blogu, osim onih u kategoriji „Gosti kuvaju za vas“, autorsko su delo autora bloga, tj. Dragane Pušice. U slučaju da ste zainteresovani za korišćenje fotografija, kao i ostalog sadržaja sa bloga, potrebna je saglasnost autora, pa je potrebno javiti se predhodno na jedan od dva mejla. Bez date saglasnosti autora i vlasnika bloga, smatraćemo to narušavanjem autorskih prava i povodom toga pokrenuti potrebne mere.

Grne & Saradnici

TerraDivina

Coca-Cola Srbija

 

Maggi

 

Dr.Oetker

 

Metalac posuđe

 

Dijamant

 

Vegeta - Podravka

 

Doncafe

 

Frikom

 

Lesaffre

 

Vlasinska voda Rosa

Rio Mare

 

Staropramen

Spice Up Shop

 

Kompanija Štark

 

PALMIERI

 

plazma keks1

 

NESCAFÉ

Čardak Zdrava Hrana

Bello organsko mleko sveže

 

Jaffa Crvenka

FINO Sarantis Srbija

Neoplanta