Moje grne » Marketing-Kontakt

Marketing-Kontakt

MOJE GRNE je kulinarski blog za oprobana jela i recepte koji su provereni u domaćoj kuhinji. Sva slana i slatka jela i predjela čiji recepti, uputstva za pravljenje i fotografije, budu i jesu objavljeni na ovom blogu, autorsko su delo vlasnika bloga i gostujućih kuvarica iz regiona.

Poseta

MOJE GRNE je jedna od najposećenijih virtuelnih kuhinja u regionu. Nastala 2007. godine iz entuzijazma Dragane Pušice, danas je to obavezna stanica ne samo za domaćice i one koji žele brzo rešenje za brz obrok ili svečani meni, već i za šefove kuhinja uglednih restorana iz Srbije i okolnih država.

Dragana Pušica Gaga Grne

Publika

Dobra pozicioniranost na pretraživačima, velika posećenost i široka i dobro definisana ciljna grupa redovnih i povremenih posetilaca, predstavljaju odlično mesto kontakta među restoranima, vinarima, vinotekama, distributerima hrane i pića i proizvođačima hrane i dodataka ishrani.

Ovde su već svi vaši kupci, samo im recite šta im treba!

Saradnja

Kontaktirajte nas bez oklevanja ukoliko ste zainteresovani za oglašavanje i saradnju na blogu na [email protected] ili na [email protected]

Saradnje se zasnivaju na tome da autor bloga sam, u svojoj kuhinji, testira/kuva i tako promoviše određeni proizvod. Klasična PR saopštenja bilo koje vrste na blogu neće biti objavljivana.

Uslovi korišćenja sadržaja sa bloga 

Sve fotografije na blogu, osim onih u kategoriji „Gosti kuvaju za vas“, autorsko su delo autora bloga, tj. Dragane Pušice. U slučaju da ste zainteresovani za korišćenje fotografija, kao i ostalog sadržaja sa bloga, potrebna je saglasnost autora, pa je potrebno javiti se predhodno na jedan od dva mejla. Bez date saglasnosti autora i vlasnika bloga, smatraćemo to narušavanjem autorskih prava i povodom toga pokrenuti potrebne mere.