„Palmieri“ ekstra devičansko maslinovo ulje

2 Replies

Predjela i međujela
Palmieri premium virgin olive oil collection with 24K gold

Sponzorisani post

Palmieri premium virgin olive oil collection with 24K goldPalmieri premium virgin olive oil collection with 24K gold

„Palmieri“ je porodična firma koja iza sebe ima tradiciju dužu od 500 godina u proizvodnji maslinovog ulja. Više možete saznati pogledavši klip.

Kao što ste i videli, u njihovoj kolekciji ekstra devičanskih maslinovih ulja, nalaze se i premijum pakovanja sa dodatkom zlata, srebra, tartufa i mešavina zlata i tartufa. Moram priznati, veoma ekskluzivno i veoma hedonistički. Divan poklon koji će verujem svakoga obradovati, a zašto da ne i za svoje, lično gastro iskustvo i „let“ u malo prefinjenije avanture.

Palmieri premium virgin olive oil collection with 24K gold

Ja sam svoje ukućane obradovala feta sirom, sa gomilom svežih biljčica, koje još uvek mogu naći u svojoj bašti. Količine su nebitne, važno je da iskoristite šta imate pri ruci, jer jednostavno ne možete da omanete. Ja sam naseckala svežu mirođiju, timijan, mentu, peršun, celer, ruzmarin. Posula sitno seckanom blago ljutkastom crvenom papričicom, seckanim prepečenim orasima, sa malo suvog origana i rendanom koricom limuna. Pobiberila mešavinom mlevenog šarenog bibera i prelila maslinovim uljem sa 24K zlatom. Pre služenja sam malo ostavila da odstoji i upije aromu.

Palmieri premium virgin olive oil collection with 24K gold

U grill tiganju sam prepekla i integralni hleb, kao i tanko sečene komade pečenice. Možete koristiti i pršutu, suvi vrat…po želji. Na svaki komad stavila majonez. Malo lisnatog kelja sam na ulju propržila sa seckanim belim lukom, čisto minut-dva da omekša, sklonila i prohladila. Stavila preko prepečene pečenice na hlebu, posula parmezanom, pobiberila i prelila uljem.

Palmieri premium virgin olive oil collection with 24K gold

Kako bi uvek bili u toku sa novostima, Palmieri možete pratiti i lajkovati na Fejsbuku, kao i na Palmieri sajtu i dati podršku na KICKSTARTER-u.

Palmieri esktra devičansko maslinovo ulje

Print Friendly, PDF & Email
loading...

2 comments

  1. Vesna Nešić

    Fantastično Gago, moraću da probam neko od tih ulja koja si nam tako lepo prestavila!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.